Post by sigmallpolspobar on Feb 20, 2022 17:26:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Hook ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Hook IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja generatoriaus taškus ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Hook 2022 version ▞▞▞
nuostabu!!!!!!!!
Niggaaa fortnite yz da biest Lietuvos mokinių neformaliojo ugdymo įstaigų ir organizacijų ir dar daugiau nei milijono litų vertės mokesčio įstatymo projekto pateikimo Lietuvos ir užsienio šalių patirtis rodo, kad ir kaip ten bebūtų keista, kad ir kaip ten bebūtų keista, kad ir kaip ten bebūtų keista kaip tai daroma ne mažiau svarbu ir tai yra tik viena iš jų yra labai svarbu, kad tai būtų labai daug laiko nuo to laiko, kai iš tikrųjų buvo su juo ir dar kartą apie tave mano k
Geras žaidimas 👍👍👍
Man tai patinka, nes yra daug veiksmo ir tiesiog išjunkite „WiFi“ mannnnnnn
Stickman Hook آرکید jvuh
Taip speedrun į 1. 2. 2. 3. šalis iki galo!
iš pradžių miela ir smagu. Po 100 lygių supranti, kad jie iš esmės yra vienodi. Taigi jis labai greitai paseno. Yra 30 papildomų „iššūkio“ lygių, bet atlikus juos, jų nebėra. Aš žaidžiu labai mažai kiekvieną dieną ir žaidžiau šį žaidimą tik kelias dienas ir esu beveik 500 lygio. Tačiau maži avatarai yra labai mieli, kai juos atrakinate.
Kalbant apie žaidimą, tai sukelia priklausomybę, o tai tik pablogina kitas problemas. Tai labai trikdo. Paprasta siūbavimo ant virvės žaidimo mechanika kartais užtrunka ir sujaukia mano pagreitį. Kartais pakėlus pirštą lynai prilimpa. Žaidimas nuolat sakydavo, kad atrakinau skinus, kuriuos gavau prieš 50 lygių (atrodo, kad tai bus pataisyta naujausiame atnaujinime). Dėl to mano telefono sistemos sulėtėjo. Dėl to mano virusų valiklis akimirksniu sustojo. Jis išjungia mano naktinį filtrą. Tai labai sulėtina mano telefoną, kad jis atidarytas, tai tarsi įsipareigojimas praleisti kitas 3 minutes žiūrint į užšalusį ekraną. Ir vis dėlto tai sukelia priklausomybę. Esu 102 lygyje ir negaliu nustoti žaisti, bet tai mane taip pykdo. Taip pat yra skelbimų kas tris ar keturis lygius, kurie yra geresni nei dauguma žaidimų, bet vis tiek labai erzina.
taip pat. Daug. Skelbimai! Aš tai visiškai suprantu, tai nemokamas žaidimas, todėl būdas užsidirbti pinigų yra skelbimai. Tačiau skelbimai po kas 10 sekundžių lygio? Tai yra daug. Sumažinkite skelbimų skaičių/kiekvieno skelbimo ilgio – 4 žvaigždutės lengva. Tai puikus laiko gaišimas, paprasta, tai puiku.Tik prašau, mažiau skelbimų/sutrumpintų skelbimų būtų nuostabu.
Jei norite mėgautis šiuo žaidimu, turite atsikratyti skelbimų. Lygiai pasikartoja ir netampa sunkesni, šis žaidimas yra neįtikėtinai lengvas ir lengvai sulaužomas. Naujas lenktynių režimas sugedęs. Atrodo gerai, o su fizika viskas gerai. bet tai viskas, ką jis tikrai turi. Padariau klaidą anksti gavęs skelbimų nemokamai ir dėl to gailėjausi. Tai nėra verta pinigų.
Geras žaimdimas
Labai nuostabus žaidimas ir tokie gražūs Stickman skinai😄😃 ,atpalaiduojantys .ačiū už tokį gerą žaidimą.
Šis žaidimas niekada nebuvo atidarytas nuo tada, kai jį atsisiunčiau, nebandykite šio žaidimo
savo draugus maciau,SUPER.Bet kai turite mazesne plance lagina
Rodo skelbimus ir man tai patinka
Aš žaidžiau šį žaidimą atsitiktinėje mažoje svetainėje, kurioje galima žaisti daug skirtingų žaidimų, jei kartais žaisdavau šį žaidimą tame žiniatinklyje, tai buvo smagu, bet pasidarė nuobodu, nes žaidžiau jį ilgai ir nusprendžiau paliesti žolę, nes aš Žaidžiu jį valandų valandas, bet priežastis, kodėl skiriu jam dvi žvaigždutes, yra ta, kad tiek daug skelbimų nereikėjo pirkti „pašalinti skelbimus“ už 4 dolerius, o skelbimų yra tiek daug, kad žaidimas tiesiog užstringa, bet prideda. balų už nostalgiją
Stickman Hook Zręcznościowe une
Suteikčiau šiam penkių žvaigždučių žaidimui tikrai smagu, o skelbimai trumpi ir pagrįsti, bet norėčiau, kad būtų tik mergina plėšikas, bet šiaip šis žaidimas yra labai smagus.
Liuks
Tai labai smagus žaidimas ir man jis labai patinka 👍
Iš pradžių buvo smagu, bet mane užmušė du dalykai. Pirmasis buvo stagnacija. Esu 134 lygyje ir, neskaitant simbolių, nesu tikras, kas pasikeitė. Maždaug 10 lentų išdėstymų tiesiog važiuoja dviračiu. Pats žaidimas buvo pakankamai įdomus, galėjau pažvelgti pro jį, bet... Antrasis yra skelbimai.Reklamos man neprieštarauja, bet kas antras ar trečias bandymas, nesvarbu, ar įveikiau lygį, ar ne, yra šiek tiek daug. O kai kurioms reklamoms reikia 30 sekundžių. Per ilgas pertraukimas.
Per 30 minučių, kai žaidžiau, pamačiau mažiausiai 45 skelbimus. žaidimui, kuris turi potencialo, yra per daug skelbimų. Skelbimas po to, kai įveikėte kiekvieną lygį, yra juokingas. Aš tikrai nenoriu mokėti daugiau nei 3 USD už skelbimų pašalinimą. Tai smagus žaidimas ir laiko žudikas, bet nerekomenduoju jo dėl reklamos situacijos.Šis žaidimas nėra toks geras, po 70 lygio jis tiesiog kartoja kitus lygius ir jūs galite gauti tą patį kelis kartus iš eilės. Taip pat yra problema, kai lazdelės vaikinas užsikabina už kabliuko taškų, kurių net nėra ekrane, ir tai gali sujaukti jūsų pagreitį, todėl į šį žaidimą nebuvo daug galvojama.
Tai buvo gerai, kol nebuvo pridėta iššūkių, bet tada viskas tapo daug geriau! Iššūkių lygiai yra daug sunkesni ir kelia iššūkį, tačiau nėra tokie sunkūs, kad jų neįveiktumėte. Tik norėčiau, kad atlikę visus iššūkius vėl galėtumėte pasirinkti lygį, kurį norite atlikti, nes pagrindinis žaidimas nėra labai įdomus.
visai geras zaidas
Stumble Guys: Multiplayer Royale Aksiyon idg
MYLIU TI COOL 😁😁😁😁😀😀😀🤗🤗🤗
Tai geras žaidimas, pakankamai geras, kad galėčiau žaisti 123 lygius. Bet mano problema paprasta, ji nebetampa sudėtinga. Po velnių, daugumą lygių esu atlikęs keturis ar penkis kartus. Atrodo, kad jie nesiliauja progresuoti. Tai lygiai, kurie man patiko prieš 9 ar 10 lygių. Jei jie tai apsunkintų ir akivaizdžiai naujų lygių, nei galėčiau skirti 4 žvaigždutes.
Per daug skelbimų, kurių negalite žaisti
Šis žaidimas tikrai įtraukiantis ir teikiantis pasitenkinimą, tikrai rekomenduoju
700 lygių 😂 ir laikas parašyti apžvalgą. Tai sklandus žaidimas su sklandžiai atpalaiduojančiais valdikliais ir gera nuobodžia grafika. Tai pasakius, tai viskas. jis atsitiktinai sugeneruotas su labai mažu lygių gabalėlių telkiniu. todėl vėl ir vėl matai tą patį. o jei neturite išjungto wifi ar kaip nors atsikratyti skelbimų, tai geriausiu atveju prideda 60 procentų. Apskritai geras žaidimas ir vertas pabandymo.
Stickman Hook Arkādes spēles mrs
Geras žaidimas...... iki maždaug 50 LVL. Jie tiesiog kartoja lygius vėl ir vėl ir vėl. Kai pasieksite 50 lygį, niekada nežaisite kito bendro ar naujo lygio. Buvau 235 lvl, tikėjausi kažko naujo, nes man labai patiko koncepcija, bet ne, aš švaistau laiką žaisdamas pakartotinius lygius. Suteik žaidimui šansą, kurio aš neturėčiau. Arkadinį žaidimą sukurti tikrai lengva. Ik. Aš juos padariau. Nebūkite toks tingus, kad tiesiog priverstumėte žaidėją kartoti lygį ir tiesiog suteikite jiems kitą skaičių ir fono spalvą.
Įdomus žaidimas, šiek tiek lengvas, nepateko į sudėtingą dalį dėl skelbimų ir pirkimo programoje akcijų. Nekurkite nemokamo žaidimo, jei ketinate jį padaryti nežaidžiamą.
verta laiko!
Puiku
Ne pats geriausias žaidimas. Labai daug skelbimų
Ištaisykite klaidą, kuri, kai nenorite keisti savo charakterio, ji net nepasikeičia, nėra simbolių, pataisykite ją
Žaidimas yra linksmas laikas, bet OMG WAAAAAAY per daug skelbimų. Žaidžiau 1 lygį, reklama. Tada žaidžiau 2 ir 3 lygį, skelbimą, 4 lygį, reklamą. Tiesiog nustokite nuo visų šių skelbimų. Prisiekiu, nebegalite žaisti nė vieno žaidimo mobiliesiems, jei nesate bombarduojamas skelbimų! Man nusibodo gauti skelbimą po kiekvieno lygio, todėl pašalinau.
Įdomus žaidimas, bet skelbimai kas du lygius. Ir pradėti, kai lygiai užtrunka po 5 sekundes, tada 30 sekundžių dvigubo paspaudimo praleidimo skelbimai? Tai net nėra malonu. Per daug skelbimų.