(Android/iOS) Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games mod daugiau viskas
Feb 20, 2022 17:23:50 GMT
Post by sigmallpolspobar on Feb 20, 2022 17:23:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau viskas ▞▞▞
▞▞▞ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
kažkoks naujas receptas....
koks tikrai įdomus ir labai mielas žaidimas
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Παιχνίδια arcade ssyo
neblogai
Man patiko žaisti šį maisto gaminimo žaidimą. Bet aš turėjau jį ištrinti. Laukti daugiau lygių tampa gana sena. Beveik visi žaidimai, kuriuos mėgstu žaisti, niekada nebaigia viso žaidimo. Ir tai yra vienas iš jų. Ir, beje, „Instagram“ taip pat neužsiimu. „Facebook“ yra tai, ką turiu. Ir vienintelė priežastis, kodėl aš tai turiu, yra mano šeima. Išskyrus tai, aš neturėčiau socialinės žiniasklaidos. Tiesiog užbaikite žaidimą. Dėkoju.
Prašome šią ranką, kuri jums trukdys, pašalinkite ją iš šio maisto gaminimo žaidimo. Ačiū
Aš įstrigo secons parduotuvėje. Negaliu jo atidaryti
Aš jau baigiau nasi goreng ir pecal lele bus 3 žvaigždutės. Bet kodėl negaliu atrakinti kitos vietos? 😢
gražu 😎
Geras žaidimas, linksmi lygiai, graži grafika.
Užstrigęs sampai 2 skyrius saja. Saya lagi seru2nya malah gak bisa terus
Gražus žaidimas
Se
gerai visiems
Setiap naik ke level warung mie indo selalu gak bisa, diminta buat ngumpulin semua kuncinya padahal kuncinya sudah terkumpul semua
geriausias je.. grafinis pun cun. žaidimas pun xda la susah nauu. gerai je.
Mačiau gerų atsiliepimų apie tai, kurių tiek daug tikėjausi, kai atsisiunčiau ir paleidau žaidimą, buvo rodomas tik baltas ekranas ir kai kurie kiti dalykai. Tai buvo didžiulis gedimas ir aš dar net nepradėjau jo žaisti. Tikiuosi, kad greitai galėsite tai pataisyti. Noriu patirti tai, ką patyrė žmonės, kurie tau skyrė 5 žvaigždutes (
puikus žaidimas iki šiol, lengva žaisti
aku suka banget žaidimas ini. ga banyak skelbimai. asik. makanan ni pun ada iš Malaizija. Aš esu malaizietis, btw hehe. Nykščiai aukštyn!
Man patinka šis gane, taip lengva žaisti ir man nenuobodu su šiuo žaidimu
asik juga main waktu mau tidur, langsung laper dan jadinya makan malem
Sukak♡
Kol kas geriausias mobilusis žaidimas! Jokių erzinančių skelbimų kas 5 sekundes, kaip ir dauguma nemokamų žaidimų, įdomi istorija ir puikūs meno kūriniai, intriguojantis ir labai įtraukiantis žaidimo būdas. Privertė pasiilgti gimtosios šalies ir viso nuostabaus maisto! Reikia žaisti!
Ištaisykite klaidą, aš visada naudoju dvigubą monetą, bet pažiūrėjęs papildymus negavau dvigubos monetos
gana smagu ir pakankamai sudėtinga 😉
puikus kada nors žaistas žaidimas
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Arkádové ngd
Storylinenya bagus, žaidime esantis dviratis, turintis durasinya pendek2, charakterio charakteristikos punya latar belakangnya sendiri bagus banget. Žaidimas yra durasinya lama banget. Apskritai kereenn!!
Hj arba BJ you anna hajare ka 8
tai labai gražus žaidimas
Geras žaidimas, bet reikia daugiau patobulintų, pvz., pridėti 60 kadrų per sekundę parinktį ir išsaugoti pažangą naudojant „Google Play“, nes mano „Facebook“ buvo nulaužtas, o aš tingėjau sukurti kitą, taigi, geras žaidimas ir turiu daug potencialo.
Būtų nieko žaidimo, bet nėra kalbų pasirinkimo. Bent jau būtų anglų kalba. Nemeluokit. Nėra kalbų pasirinkimo.
Nuostabus žaidimas. Man patinka Indonezijos kulinarija.
labai gražus žaidimas, su kuriuo galiu žaisti... kurį galiu žaisti, kad išlaisvinčiau stresą ir kai turėsiu laiko iš darbo 👍👍
puikus žaidimas..stil lele lygiu,bet kol kas viskas gerai...labas iš Malaizijos!!
Beholder 2 Lite Seikkailu svgp
malonu
Labai smagu matyti žaidimo rezultatą
Man patinka, kai žaidžiu žaidimą, vis tiek susipyku, atsiprašau iš Malaizijos, atsiprašau, jei nesupranti 5 žvaigždučių
wah seru banget, apa lagi jalan cerita nya keren
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Zręcznościowe ajkz
Geri darbai vaikinai. puikus.
Puiki indoneziečių virtuvė. Taip pat gražūs menai
Ketagihan bangettttt plss, labai ačiū, udh bikin žaidimas. Penghilang stress bgt aaaaa 😭😭😭❤️❤️❤️
Labai gerai. Man patinka šis žaidimas.