Post by sigmallpolspobar on Feb 20, 2022 17:20:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ безкраен златен хак ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Legends: Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Режимът на ранг не е наличен
Сигурен съм, че е добра игра.... просто не е в моя стил. Ще го играя отново в някакъв момент, за да му дам реален шанс.
Забавната игра болка определено помага, но те улесняват получаването на нещата, от които се нуждаете, за да напредвате, ако сте готови да смилате малко и имат автоматичен режим на игра, който го прави малко по-удобно, така че да не се налага да направи тон на смилането!
Това е забавление, забавление по време на обяд или битка в свободното време. Отнема много малко, за да играете на кампанията, но ежедневните предизвикателства и куестове ви държат заети
добра игра за губене на време. Страхотна графика за играта забавна и добавка
Играта е брутално добра
Сори, но играта не е толкова забавна, колкото очаквам да бъде от умения на ниво шеф и всичко беше просто скучно за мен и графика, а не играта, която очаквам srry и много оферти, екранът е буквално пълен с jjst много от най-добрите оферти без уникални статистики и без сюжетна линия, която смята, че е като ролева игра също така похарчих P75 за запалването на персонажа, можете ли да ми върнете парите просто забравих, че имах нужда от парите, за да купя необходимата храна и доставки знам, че има само 75, но ще има моля те да ме убиеш
Catch Tiles Magic Piano Game Музика bvdp
Бих оценил 5 звезди, но играта няма да се запази или зареди дори когато съм свързан към услугата на моя Stylo4😕 Наистина е страхотна игра. Много пристрастяващо и забавно😁👍
Страхотна игра
Забавна игра. Трябва да предостави нови герои за постигане на цели вместо 9f зареждане.
Якаа е много
Наистина харесвам играта, страхотна е, мога да я играя дълго време, но не мога да имам нужда от безплатни мечове, защото съм нов, така че имам нужда от безплатни мечове за начинаещи. Трябва да станете добре, за да се забавлявате, за да можете да го направите така. Че начинаещите получават безплатен меч или нещо подобно. Моля, това ще ми помогне много и ще се забавлявам повече в играта и няма да се уморя, така че моля, направете това и аз ще играя дълго време, така че можете да направите това. Ще се радвам и ще играя тази игра по-дълго. Начинаещите не се забавляват 🙂
тази игра е толкова добра, но когато аз срещу шефа губя, защото изтече времето, надграждам моя кратер и надграждам всички, все още губя, защото изтече времето, как да го поправя?
Забавна игра, обичам изживяването с изравняване.. дано не е толкова скъпо за игра
Stickman Legends: Offline Game Aksi ogmx
Харесвам тази игра, но защо ми трябва интернет за въртене, комбиниране на аксесоар, пропускане на нива и при отваряне на сандъка. Искате ли играта да е онлайн ,Преди можех да комбинирам аксесоари, дори и да нямам интернет, но сега не мога. I Dooooooonnnnttttt llllllliiiikkkkkkeeeee iiiiitttt. Моля, върнете стария стил на играта, който можем да пропуснем, отворете сандъка/купувайте сандъка, комбинирайте аксесоари дори офлайн, моля извиняваме се ЗА ЛОШИЯ АНГЛИЙСКИ....
Забавна игра
Страхотна игра, но ми се иска да има повече поддръжка за компютърни потребители. Просто да позволите на джойстика да картографира към A и D би било чудесно. Редактиране: Съжалявам, че не съм ясен, имам chromebook.
Тази игра е EPIC, не изостава и няма твърде много реклами и ми напомня за аниме, което обичам аниме, това е идеалната игра за тези на Naruto и Dragon Ball и аз исках офлайн игра като тази
qko ekshhan xxxax
Stickman Legends: Shadow Fight Actie xcmm
яко!
трябва да купите новия герой и отключите това просто глупаво!
Много забавна и пристрастяваща игра! ОБИЧАМ, че можете да го играете, без да се налага да правите покупки в реалния живот. Има много неща за надграждане и можете да играете цялата игра, без да правите покупка в реалния живот. Не само това, но играта е добре проектирана, когато се появят реклами, получавате подаръци за гледането им. Страхотна игра!
Това е забавна игра за преминаване на времето, технически едно и също нещо отново и отново, но освен повторението, страхотна игра
Наистина обичам тази игра, това е най-добрият Stickman, който някога съм играл, но я оценявам на 4 звезди, имам предложение рецептата или изискването да се създаде рецепта като свещен прах, толкова трудно е да се намери, че ще трябва да се биете отново и отново и всеки dungeon дава само 5 свещен прах, свещеният прах е единственият ми проблем на тази игра, улесни получаването й наистина се надявам, че ще чуете предложението ми, извинете за граматиката ми😁
това е страхотна игра, но вие, момчета, определено прецаквате хората да предлагат по-малки сделки с много по-малко артикули на същата цена като някои от по-големите сделки. възползвайки се от децата.
Страхотно е, бих искал да имат сътрудничество с други игри и костюмите да струват по-малко скъпоценни камъни, но освен това е СТРАХОТНО!!!!! Вие също трябва да го изтеглите!
момчета. Играта ми изостава всеки път, когато персонажът ми получи огромно количество критичен удар. Когато го пробвам на моя char от по-ниско ниво, няма да изоставам, може би заради разклащането на екрана при всеки crit.
PTW изключително бързо всичко да стане OP и задължителни реклами след всяка дейност. Само герои, различни от началните, се плащат в брой, не си губете времето.
PvP трябва нещо да се направи. На мобилен телефон не можете да видите героя си, толкова много се случва на екрана и автоматична атака, вие сте сериозно увредени, тъй като почти гарантирано ще понесете щети първи. Също така никога няма да се класирате наистина в оцеляване, тъй като ботовете/BlueStacks имат всичко това заключено (1700 минути мисля, че в момента?)
Играта е добра, но първият шеф е много труден, аз съм ниво 16 в момента, все още не мога да го победя, толкова трудно, дори използвах лилави cristels и все още губя, направете първия бос малко по-лесен и ще дам 5 звезди
толкова готино за игра искам още актуализации или надстройка до тази игра, обичам да играя тази толкова пристрастяваща игра някога
добра игра за убиване на времето. но друга pay2win игра с неограничени реклами.
Наистина ми харесва..въпреки че първия път, когато го играх, бях малко скептичен относно това, че демонът ми е един от помощниците, който бих извикал за помощ..и няколко други дребни проблема, за които няма да говоря.. но освен това наистина трябва да кажа, че това е любимата ми игра
Играта е невероятна, но можете ли да поставите режим на обучение, в който да се биете с вашия бог на унищожението и също така можете ли да поставите повече от два рунда за режима на предизвикателството
давам две звезди все пак че бих дал 5 ако не бе така тъпо направена трънинга и не ти хабеше от твоите джемове събирах за нещо исхаби 200 джема джемовете се появи доста трудно защо сте го направили толкова тъпо!?
супер яка версия
Най-добрата офлайн игра, която някога съм играл. Надявам се, че ще бъдат добавени нови карти или функции и ще се търси повече босове. Стискам палци за тази игра.
Stickman Legends: Shadow Fight Actie syi
играта е пристрастяваща, но забавна за игра, въпреки че получавате предизвикателства, които са забавни, показващи колко забавна става
Защото лато играе се излизам
Добра е но неми дава да играе в арена