Post by sigmallpolspobar on Feb 20, 2022 17:14:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Worm™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ body generátoru kódů ▞▞▞
▞▞▞ Death Worm™ 2022 version ▞▞▞
Je těžké nejíst ještěrky, protože jsou všude a já mám rád ještěrky, takže nechci jíst ještěrky a dávám hře tři hvězdičky
Tohle je dobrá hra, ale pamatuji si, že jsi měl tuto hru s názvem Galactica, kde můžeš být ufo s drápem, to byla jedna z mých oblíbených her, jak to, že už tu není?
Death Worm™ อาร์เคด erkq
Dobře hej vy XxD
Traffic Rider Състезателни pitw
Death Worm™ Arkadspel vkdn
Tato hra je úžasná, protože je zde méně reklam, o které se musím starat, a také systém zvyšování úrovně je také úžasný, ale přidejte prosím upgrade velikosti. O to by to bylo zábavnější. Přál bych si přidat 10 hvězdiček, ale to není k dispozici.
Je to super, hrál jsem to jednou, ale je to dobré 👍
Není to tak špatné
Více volného roma a grafiky
Dobře, není moc co si stěžovat
Skvělý způsob, jak trávit čas. ZABLOKOVAT!!! Přilepený k mému telefonu. LoL Ještě lepší, než když jsem hrál před pár lety!
Výborná hra hodně dobrá doporučuji stahovat 5hvězd
Skvělá hra, když jste ukamenováni
dobré, ale po 1 úrovni to začíná být opravdu nudné
Není to špatná hra. Nikdy za to nezaplatím. Hrál jsem podobné flash hry na počítači, které jsou mnohem lepší, protože aktualizace červa jsou chladnější a zábavnější.
Zatím dávám čtyři, jen za tu neovladatelnost, která není ani tak hrozná.
Je to pěkná hra, ale vylepšení nestojí za to a je tak těžké získat diamanty a hru musíme hrát každý den, abychom získali nové odměny, je prostě nespravedlivé, všechny tyto věci se stávají všem Souhlasím
Přidejte další typy prostředí
Tato hra je skvělý způsob, jak zabít čas. Líbí se mi, že tam nejsou žádné reklamy. A je to vlastně velmi zábavné.
Je to v pořádku, ale mohlo by to být lepší typ hry
Vážně moc moc nejlepší na světě je tato hra
MARTIN ROKOS MA DO RAD TAK DRŽ HUBU
Docela se opakující a obsahoval příliš mnoho reklam. Příliš nudné na to, abychom za hru zaplatili.
Dobrý
Zábavná hra, různí červi jsou docela fajn, ale mluvil jsem s několika lidmi, kteří se nám docela líbili, když červi změnili vzhled na základě upgradů Vím, že je to hodně práce, takže mohu navrhnout, že červi mají různé speciální schopnosti jako mimozemský červ začíná s více ohnivými koulemi a kyborg by se mohl rychleji dobít, to jsou jen návrhy možná vrátit starou verzi v nové aplikaci death worm classic zdarma, takže mnoho fanoušků death worm by si to nainstalovalo, mohli byste vydělat více $
Hra je úžasná, dává mnoho animií, ale odemknutí více červů trvá dlouho 🪱😒
hra je super a je hrozivě zábavná.
Mi miluji tuto hru
Jo, obvykle, když hraji, hra se za pár minut zhroutí, pak se můj postup zničí a musím jít na začátek! NESNÁŠÍM TO.
Dobrá hra
Nesnáším platit za vyhrávání her. Kde se obtížnost hry rychle zvyšuje, ale odměny jsou velmi malé. Vývojáři jsou chamtiví a šílení.
Rychle odemkni červa nejvyšší úrovně (Megaloworm). Teď už nezbývá nic jiného dělat. Hra se stává opakovanou. Přesto to byla zábava, dokud to trvalo
Tato hra je blbá. Máte ocenění?? huh??? 🤨
Chamtivost je zřejmá hned od začátku, protože jste bombardováni reklamami, nemůžete si přehrát fáze a musíte hodiny čekat, než otevřete truhly s kořistí, pokud nebudete sledovat ještě více reklam.
dobrá hra, ale čekal jsem 4 hodiny, než jsem si ji stáhl, a vždy mi píše čekání na stažení.
nemůžu hrát tolik, jen v další kampani Dostávám úrovně pro hraní kampaně, je to tak otravné
Zábavné, reklamy sotva vyskakují, dobrá grafika a celkově velmi zábavné. Je těžké najít takovou mobilní hru.
strašná hra!!!
Nejhorší ara na sefete
Death Worm™ Arkade yeem
Baví mě tato hra a koťátka mě vadí, když po mě střílí vojáci.
Je skvělé, jedinou stížností, kterou mám, je, že i když jsou všichni vaši červi plně upgradováni, stále můžete získat 1 náhodný upgrade a toto upozornění bude vždy obtěžovat, protože všichni moji červi jsou plně upgradováni a nemohu se oznámení zbavit, takže pokud tomu tak není s velkými problémy byste to mohli zkusit opravit
Na hru s červy je to vlastně docela dobré, zejména proto, že je to offline a spousta nových úrovní s různými červy ke hraní .