Post by sigmallpolspobar on Feb 20, 2022 16:59:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Otobüs Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Otobüs Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sonsuz paralar ▞▞▞
▞▞▞ Otobüs Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
Direksiyon garip, Direksiyon simidi olmayı tercih ederim çünkü daha kolay ve bu noktaya 10 dakikadan fazla park ettim ve işe yaramadı, Ayrıca trafik ışıkları yeşili 3 saniye rahatsız ediyor, sonra BOOM kırmızı ışık hiçbir yerde ve bir turuncu veya bir uyarı olmalı
İyi oyun ama az önce çok sinirlendim 3 tane araca fiyat verdim 2 milyona yakın param tercihlerinden ne olduysam kendilerine bastım sonra verilenm bir yemekten sonra yemek verirler oyundan teklifler yeniydi daha diye yemek yedim seçmeden para eklenmemiş ve 2. El teklifleri için yok para da gelmemiş zamanım araçlarımın sayısındaki? Para harcayın ya da caddede bulun
Bus Simulator : Ultimate Simulare swba
Ankara şehrini satın almış düzgün park halindeyken yolcu indirebiliyorum ne yolcu binebiliyo park
Tower Conquest: Tower Defense Strategy nfoj
Hedefte Park etme sorunu. park edilemiyor
Bu aralar pek oynamıyorum
Mükemmel iş çıkardınız Lütfen her ülkenin daha fazla rotasını ekleyin.. dünyanın her yerinden daha fazla rota ekleyin lütfen pakistan rotasını ve daha fazla otobüsü ekleyin gişe ve polis kontrol noktası Traffice polisi. Polis aracı durdurdu Challan sistemi oyununuzu mükemmel kılıyor. Ayrıca Yüz yüze modunu değiştir ..
Otobüs sürme tısyatı yok ya yollarında hep aynı bir amerika biraz çok ülke hep aynı İstanbul seferi ile İstanbul seferini aynı zamanda gidiyordum
İyi ama yönlendirme biraz daha iyi olabilirdi
Berbattı ben bile oynayamadım çünkü parkta mükemmel bir şekilde sıkışmıştı lütfen düzeltin
Oyun Grafikleri güzel ama bu oyunun asıl sorunu, Otobüs Durağındaki DASHED-AREA'da otobüsün nasıl park edileceğidir. Çok zaman denedim.
2019 da oynuyordum ara verdim bugün tekrar girilmeye başlandı ama oyuna giriş yapamayanm silinmiş yardımcı olun lütfen birde yorumumu silmeyin
güzel oyun ama bir güncelleme sürücüsü daha düştü
İşe yaramaz uygulama. Reklamlar işletim sistemini alt üst ediyor, İngiliz sürücülerin yolun yanlış tarafında sürmesi gerekiyor! Size ne oldu çocuklar? Her zamanki geliştirici beceriksizliği gibi görünüyor.
oyun çok az güzel eksikleri var yollara kar yarsa bizde yolda kaymak için kar çevre ve zincir takalım otobüs fiyatları birazse sevinirim
Iki hal harikatır daha farklı bir güzellikten daha güzel hava ulaşımında da güzel seyahat edebilirlik olsa harika olur
Oyun oyunu modu fazla kasıyor bu problem düzeltmein. Onun dışında oyun güzel ama kasıyor. Telefon oyunlarında kasmıyor ama bunda tuhaf kasıyor. Düzeltin oyunuz batacak. 2 yıldızı emeğe ve radyoya verdim. O güzel bir detay olmuş. Ama nolur o kasmayı düzeltmenin.
Kış mevsimi kar daha iyi olurdu
Aslında oyunu seviyorum ve grafiklerin op moduna geçmesi gerekiyor
Park etmeye çalışsam üzerine park edemem ama asla park etmez kimse bunu düzeltemez, eğer kimse yoksa bu park yeri işe yaramaz. T ~ T
Oyun harika çok beğenen en güzel oyun bu ama dolmuş oyununda yap san daha iyi olacak
Hemen İndirin! Oynadığım En İyi Oyun Olsa da Çok İyi Oyun Grafikleri Mükemmel
oyun sürekli kaşıyor
Oyun güzel ama sıkın otobüsten çok araba var yavaşlıyorlar lar sinirimle arabalara azarsin 👎
Bu oyun, geliştirici kamyon gibi nihai dizime ve harita concp .......
Zuuks oyunları en iyisi devam et çok güzel oyun süper gerçekçi ve harika oyun otobüslerde onda onuncusu kokpitler yeni nesil kokpitlere benziyor her ülkeyi tek tek keşfettim çok çok güzel bir oyun zuuk
Arkadaşlar oyun MÜKEMMEL bu oyunu yapan güzel olmuş ama bir yıldızı oyun 3 kez geçti 2 kez sildim yine olmadı lütfen cevap vermeyin.
Birkaç kez oynadım sadece tüm rotaların aynı olduğunu anlamak için Öneri:neden tekne simülatörü yapmıyorsun
Bence çok oyunculu oyun bedava olsun onun dışında mükemmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllll...
Sürüşü tamamladığınızda ve mükemmel bir şekilde park ettiğinizde, sürüşü bitirdiğinizi söylemiyor ama diğer her şey yolunda, aksaklık nedeniyle 5 değil 4 yıldızla derecelendiriyorum
oyun güzel ama seçenekler az
Güzel ve kaliteli bir oyun. Her seyden bir zamanlar büyük bir emek var. Ama eski otobüsler daha ucuz olmali
oyun cok guzel ama hep ayni yere isaretl
çevrimdışı oynayabileceğiniz çok iyi bir oyun, yeri ne harika bir oyun, kilidi açmıyor, bir sürücü gibi harika ve en iyi oyun
Çok güzel grafikler ve iyi oyun özellikleri
Sevgili efendim, ben en iyi oyun otobüs simülatörünüzün çok oyunculu bir oyuncusuyum, bir şey önermek istiyorum Çok oyunculu uygulama grubum nedir.ama katılma sorunu nedeniyle birlikte oynayamıyoruz lütfen bunu geliştirin... Bunu önermek istiyorum kişi odalar yaratır ve onunla paylaşır ve sonra o oda kodunu kullanarak katılabilir, o zaman olabilir, iyi bir çok oyunculu olacak, lütfen bunu bir sonraki güncellemede yapın lütfen efendim .çok oyunculu hakkında düşünün
Oldukça iyi bir oyun ama park ederken bir hata veriyor, yolcunun otobüse binmesine veya inmesine izin vermiyor. Oyuncunun gelirini artırın pls
Çok hata var. Ankara Bolu arası neden Bolu tüneli yok gibi. Yurtdışı terminali açtırıyorsun ama sefer yok. Eksik oyun
Oyun gayet gerçekçi ama doğru park etsem bile rotayı bitiremiyorum
Onibus Simulator : Ultimate Simulação ietw
Bus Simulator : Ultimate Symulacyjne pspp
Bus Simulator : Ultimate Simulation rlzq
Oyun harika ama 2. El arabada tüm param arabamda gelmedi bu oyunu bu hata düzeltmeleri gerekti