Post by sigmallpolspobar on Feb 20, 2022 16:56:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Banana Kong ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Banana Kong IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира многе жетоне ▞▞▞
▞▞▞ Banana Kong 2022 version ▞▞▞
Најбоља игра икада, свиђа ми се, наставите са добрим радом. Имам предлог можда бисте могли да додате још ликова за које можемо да играмо и можда бисте могли да додате другачији свет осим плаже и џунгле и доњег места
Претпостављам да је то добра игра, али то је превара за магарац Конг
World War 2: Shooting Games Laga kln
Непознати код греске 99!
Платформер покушаја и грешака са ограниченим животом где треба да чекате? Да ли су програмери ментално ретардирани? Једноставно нема. Зеро старс
Лоша графика и лош концепт
Омг играо сам ово када сам био клинац, али сада туторијалу недостаје нешто за шта нисам ни знао да ће вам замах дати неке бонус банане и птица коју такође нисам знао како да контролишем схватио сам да треба да тапнем птица ће бити дуже доступна, да ли се то само мени дешава или се овако завршава ваш водич?
1 Марио Покрени; 2 Сониц тхе Хедгехог ™ Цлассиц; 3 Банана Конг; 4 Ниња Арасхи ... Ako tražite igre sa modernom estetikom, Banana Kong je dobra opcija.
Увек сам ово играо са братом где год да смо ишли, јели бисмо ове чоколадне колачиће од кикирикија сличне онима које продају извиђачи. Тако ми је драго што сам га поново пронашао, толико је зависан.
Мислим да је то одлична игра јер је веома забавно сакупљати банане за надоградњу и добијање ствари.
Баш је забавно !!!
Није лосе
Није лосе коме се несвица нек га пусииии
петсто банане
Can you play banana Kong. Pushpa GehlotПре 2 месеца. Nice video! like it so much. Ty! Ericka ShultzПре 2 месеца. its just so good!!
Прилично забавно! Мислим да су његове контроле јединствене! Банана Конг је сам сладак и забаван, требало би да му направиш плиш
Када будете направили ново ажурирање, даћу више звездица
Волим ову игру, графика је одлична! Једноставно нисам обожаватељ музике у њему.!.!.!
Однос приказа телефона није подржан, пола игре је прекинуто
Стварно ми се свиђа твоја игра осим неких мисија које је немогуће урадити, а онда стварно мрзим гоку ствари попут косе и падобрана, заиста не желим да почнем да мрзим своју омиљену ТВ емисију свих времена јер ако имам таквог мајмуна, обећавам да су шансе да покварим телефон 100%, али у сваком случају добра игра
Заиста ми се свиђа ова игра. Има сјајно искуство, волим нову област коју су додали и друге фазе. Волим разне појачања, вожње, шешире, клизаче и још много тога. Топло сам препоручио ову апликацију 5 ЗВЕЗДА! 😄 🎮 🏅🏅🏅🏅🏅
Веома забавна и игра коју сам играо млађе и још увек је забавна
1. Када додирнем тло, не могу одмах поново да скочим. 2. Зашто сам изгубио живот када сам скочио НА ваљање дрвета?
много ми се свиђа
Banana Kong Action mspq
Banana Kong Akcijske igre rrh
Добра игра фдг забава ... Добар посао направите више игрица и не само за мајмуне ... За неке друге воле неке слагалице ...
Banana Kong Action zyjp
Превисе заузима али је игрица ектра и била би боља мултиплаиер
играм на екрану осетљивом на додир на лаптопу, вероватно би требало да се померите са стрелица
Добра игра
Проблем је у томе што не дозвољавате пеапл-у да игра игру дуго, другим речима, ја сам јечам почео и журите да добијете рецензију, морате дати пеепл-у времена да игра игру
Досадно је
ово је дивно ....стварно ми се допао овај мајмун ...супер брз онда користи да се игра изнова и изнова ..леп један .😍😍😍 има што више опција ...морамо то пронаћи и играти али заиста је дивно уживати у фази дрпресије..игра циљања на гол...
Игра се касно преузима
Одличан апдејт свиђа ми се игра сада много
Веома изазива зависност, иако се слажем са оживљавањем, није најбоље. Али то је изазовно и то је оно што су игре за мене.
Извините што сам дао тгис-у једну звездицу јер се не помера, не знам зашто, али екран се не помера, али када преузмем тгис помера се и умирем па сам поново играо и екран се не помера, виси или греши 😭😭 укључио сам таблет и музика је укључена из ове апликације и музика је нестала, тако да мислим да је моја картица сада у реду и укључио сам таблет и сада је у реду извини што сам дао једну звездицу, али чекај😕😕
Још једна бочна игра у трчању. Једноставно је, али забавно, а рекламе су минималне.
Супер играа
Сјајна вежба и вештина која захтевају стрпљење подсећају играча на класични ДК јуниор, али одлична игра сама по себи ако волите да истражујете различите нивое светова и кул креативност, свидеће вам се ова.. мени!!
Banana Kong – Апликације на Google Play-у
Инсталирајте сто пре
Forum, banana kong, strana 1.
супер али запуцава
MR KING COIN 2021 | БЕЗ ЉУДСКЕ ВЕРИФИКАЦИЈЕ Прибавите све ресурсе за BANANA KONG 【100% потврђено! 】 ✓ Набавите ресурсе једноставно, брзо и директно!
Игрица је јако добра💜👍
Дала сам три звездице зато што ми се учи изнова и изнова дође до 100% и крене по ново да се инсталира. Али нисам дала једну звездицу зато што сам имала игрицу пре и није лоса
Одлична игрица
Дао сам јој 1 звездицу јер је прерано да кажем како ће ми се свидети ова игра, али она већ жели да зна моју оцену
Сада постаје помало досадно 😑