Post by hotflilaglaly on Feb 20, 2022 2:12:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Deer Hunting Covert Sniper Hunter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Deer Hunting Covert Sniper Hunter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати все ▞▞▞
▞▞▞ Deer Hunting Covert Sniper Hunter 2022 version ▞▞▞
Занадто багато додає
хороша гра просто швидко набридає.
занадто багато реклами, дуже тривожно
Гарна гра,,, дуже розважає мене
👆
Гра крута
සමෝදී
Поганий додаток Коли ви досягнете 8 рівня, якщо хочете стріляти
Дуже глюка гра та прицільний приціл, коли ви перестаєте цілітись на половину секунди, гра стріляє дуже погано, низька якість графіки,
Забагато реклами
Добре для без стресу
Буде краще, якщо ви включите кнопку масштабування та зйомки
Це не дає мені грати, а повертається лише на екран Play Store! Не грай!!!!!!!!!
Дійсно гарна зйомка
Будь ласка, не завантажуйте цей...😏
Брате, ти намагаєшся заохочувати до полювання?! Забагато реклами та просто жахливо бачити, як тварини вмирають у реальному житті І в іграх!
Це жахливо, що ти ледве пересуваєш усе, що є. Хіба 100 рівнів не грають і це нудно!!!!!!!!!!!!!!!! Зовсім не схожі на зображення, тому що тварини навіть не б’ються один з одним, я думав, що це буде весело, але ні, це нудно і занадто багато реклами 1 раунд 100 оголошень, будь ласка, не грайте в цю гру, це зробить вас нудним
Мій досвід приголомшений, і я запам’ятаю, що не можу насититися цією грою, це як полювання з перших рук, а ваші навички виживання.
Добре ви можете спробувати
Прикольно, що навіть діти з мого району хотіли б пограти
Але було відключено від реклами
Він дуже сильно прицілюється, а вогонь тягнеться, щоб побачити марний постріл.
Наприклад, як швидко ви повинні стріляти, коли тварини рухаються. Це добре для мого прицілювання.
Гей швидко - це дуже низький момент збільшення, а рівень 25' вгору - абсолютно низька робота
ідеальна мисливська гра
Moto Rider GO: Highway Traffic Rennsport pfie
Занадто багато реклами навіть не витрачайте ваш час. Гра настільки обмежена рухами, що схожа на шутер від оригінальної Nintendo. Жахлива гра, створена для того, щоб заробляти гроші на перегляді реклами.
Забагато довгої реклами, поки я не нудьгую і не відчуваю неприємного відчуття, тому змушує мене видалити його
Хороша гра, але масштабування може бути кращим
Чудова стріляльна мішень
Це відмінна гра для тварин
Md Amdadul Haque
Могла б бути гарною грою, якби не всі оголошення тривалістю 45 секунд або більше протягом 10 секунд або менше гри. Це навіть зриває вас, оскільки кнопка закриття оголошення настільки маленька, що ви потрапляєте на сайт реклами. Вас запитають, чи подобається вам гра 5 зірок, якщо скажіть так, поставте ні, там написано 1-4 і так, ви здогадалися, що вона присуджує їй 4 зірки. Тому навіть маркетинг сфальсифікований. Помилкова оцінка ігор.
Ця гра блискуча! Мало того, що це легко керувати та розуміти, але й рівні полювання на туристів дійсно веселі, особливо коли ви б’єте їх, коли вони тікають! 💯
До цих пір до багатьох оголошень
Гаразд, мені дуже подобається гра, але у мене виникла серйозна проблема, я заплатив не раз, а двічі, щоб не мати надбавок, і один із випадків я мав отримати готівку та нову гвинтівку. Я зміню свій рейтинг, щоб мати це виправлення. Гра дійсно крута, але зараз я засмучений 😡 😤 тому що я заплатив, а тепер нічого.
Багато реклами. Але гра цікава
Через те, що як тільки ви пройдете перший етап, з'являється реклама. -5☆
Олень
Гарно проведіть час
Ця гра була жахливою
Надійна гра в цьому світі найкраща
Сміття важко переміщати пістолет і тварини мають багато здоров’я. Вони повинні померти при ударі в голову
Це була чудова стрілялка.
Я люблю цю гру, особливо коли ти вбиваєш гіпо, це так смішно
Я не щасливий, бо мені довелося починати спочатку. Стався збій, і тварини підійшли прямо до мене. І я навіть не міг їх застрелити. Я був дуже розлючений 😡 Тож мені довелося видалити та почати спочатку. Мої результати, гроші та трофеї були на вищому рівні. Незамінний бик 💩 Ви, хлопці, мені дуже зобов’язані. Мені знадобилася вічність, щоб потрапити туди, де я був. Тож я знову.😡🤬😠🤷🏼♂️🤮