Post by hotflilaglaly on Feb 20, 2022 1:45:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Match 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Match 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код много драгуља ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Match 3 2022 version ▞▞▞
ево договора, стварно сам уживао у игри, али је као и многе друге. Плати за победу...
Одлично
Почело је добро, али после 3 пута нисам могао више да играм. Да ли сам ја или сам блокиран, ово је озбиљан превид дизајнера, да, заиста треба негативних 5 звездица
Споро кретање и превише рутинско.
Супер 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 😍😍😍😍
Супер забавно играње, али је ниво добити изузетно тешко и ако не користе појачања, они су немогуће. Трошкови за само неколико је нечувено ... Само још један новац узмем од својих пријатеља у Ровио!
Освојио сам бронзану лигу пре неколико дана под именом јединствени јелен са 142 хиљада поена. Када је тражио награду, рекао ми је да има проблема са преузимањем награде и да ми је никада није дао. Чак и након вишеструких провера нема награде. Веома фрустрирајуће!
У реду је ако желите да одговарате на исти ниво изнова и изнова!!!!Приморани сте да користите своје драгуље на крају од фрустрације само да бисте то превазишли. Досади ми то
Људи ово је глупосттттт немојте инсталиратиииии неце вам се свидети
Ја сам на нивоу 700 и још увек не разумем сврху различитих одела или намотаја конца. Не видим како се додају игри. Такође постоји велика количина дуплирања у нивоима. Када дођете до одређене тачке, чини се да играм исте нивое, али са малим варијацијама попут цвећа или поклона. Није баш инспиративно, али сам и превише лењ да пронађем другу сличну игру. Наставићу да се удаљавам док ми ова игра потпуно не досади.
дају вам 20 потеза за ниво од 40 потеза да бисте купили драгуље.. морате имати велику срећу да завршите нивое пре него што останете без потеза.. ова игра је право разочарење
😊😊😊😊
Angry Birds Match 3 Dėlionė spo
Цуте ликови, зависност али захтева пуно од гем куповине и додаје се брзо. Ја бих да су ти дати више потеза.
Волим ову игру, мислим веома зависан!!! Уживам у игри и опуштам се😎😎😎 сваки пут од када сам ажурирао не могу да се повежем на Фејсбук
Ова игра је била забавна у почетку, али вас усисавају и када достигнете одређени ниво постаје све теже и теже победити нивое, а онда вас приморава да купујете драгуље да вам помогну. Верујем да сам сада на нивоу који је немогуће победити и одбијам да платим новац да га победим! Понекад проведете дане на нивоу покушавајући да га победите! Онда када га коначно победите и пређете на следећи ниво да имате исти проклети проблем Како! Како је ово забавно? Није!
Волим игру, али зашто сваки пут када одем да отворим сандук или покушам да се повежем са Фацебоок-ом, пише да немам интернет везу? Ако није поправљено, мораћу да деинсталирам.
Сувише мала графика и ниска дефиниција чине ову игру мање узбудљивом
Након најновијег ажурирања, игра се замрзава након првог потеза и више се не може направити потез. Могу само да паузирам игру, ниједан други додир екрана није препознат. Поправите ово.
Игра је за размишљање!
Игра је имала квар па сам је деинсталирао и поново инсталирао и сада се неће повезати са мојим прошлим Фејсбуком и тера ме да почнем изнова. Нећу поново да играм игру на нивоу 1 када сам био толико посвећен и уложио толико труда у животу и да будем у овој игри и био на нивоу 1,136. Изгубио сам све и враћен сам на ниво 4.
Уживам у овој игрици, али се с времена на време замрзне. онда морам поново да покренем да бих се поново покренуо.
Скроз је ок
Некада сам волео ову игру. Више није забавно, када игра вара потезе и комбинације птица. Играјте више од годину дана на разним уређајима. Највиши ниво 2978. Да, стварно! Користите као средство за ублажавање стреса, али отежавајуће када игра вара потезе, комбинације птица и комбинације које би требало да уђу у игру. Тешки нивои су тешки само када их игра превари. Нешто за радити, али више није забавно. Тражим нешто ново за своје време.
Било је ок на почетку. После неколико дана ова игра не изгледа као да има ништа од љутих птица. графика је тако и тако. Добијате одећу за неке голубове без стварног разлога да их не видите након 30 нивоа. Ова игра постаје лоша јер је Цоокие Јам почела забавно, али сада њена стресна потрошња до дугог покушаја да се пређе на следећи ниво не би требало да траје више од 10 покушаја проћи таблу Заглавио сам до недељу дана б4 покушавајући да прођем ниво графика је ипак прелепа
Зашто не могу да добијем ниво 4, већ 2 дана говорим одржавање. Хуггггх
Прво забавно, а онда су забрљали. Играо сам од почетка. Некада је било забавно сламати нивое, али сада имате превише мишљења која мењају игру. Знам да ова рецензија неће направити разлику, али шта би ти #!@* поправио нешто што није покварено. Не губите време играјући ово, само ће вас касније наљутити.
игра је супер
Поставка је тако мала
Ово је забавна игра и младунци су тако слатки! То је такође изазовно и исплативо.
ДИВНАААА ИГРА!!!!
Од ажурирања, замрзава се током сваке игре коју покушам. Потребно је поправити што пре.
Angry Birds Match 3 Teka-teki ygf
Накратко је ок, али брзо ми је досадило. Деинсталирано
Јули 2020 Ажурирање *** Свиђа ми се како сада можете да прикупите велики број комплета за младунаца у сету и примају драгуље и подстиче. Ја мислим да би требало бити више могућности за прикупљање слободних Гемс!
Супеееер је игрица
Ако тражите игру у којој проводите дане покушавајући да пређете једну таблу док сте приморани да гледате све више и више огласа са сваким ажурирањем, ово је игра за вас. Плоче су намештене да мењају ваше потезе много пута када би вам то омогућило да победите, покушавају да вас натерају да трошите новац на додатне потезе. На временски ограниченим бонусима морате кликнути кроз толико екрана да губите комадиће свог времена. Некада је то била пристојна игра, али више није.
Одлицно за зивце
Лако за почетак на више нивоа. Затим мало додатног размишљања сваки пут када подигнете ниво
Angry Birds Match 3 Łamigłówki zlc
није лоша игра да не морате да је ажурирате сваких неколико дана. шта је са свим ажурирањима зашто се мора ажурирати свака 2 или 3 дана да ли је то што уносите толико измена да је потребно ажурирање. игра је била у реду без свих ажурирања. Све више и више ажурирања заиста долази, морате престати са свим овим ажурирањима.
Bike Blast- Bike Race Rush कार्रवाई ghzb
Забавно, али вас вара у појачивачима. Неће сачувати појачиваче које сте освојили у отварању сандука од претходног дана. Није доследан у игри. Ниво 2045 захтева од вас да сакупите 12 сладоледа, али нема 12 у игри за сакупљање, највише што можете да сакупите је 8. Поправите!
Ово се учитава доле да успори и имам ви-фи интернет зашто се не учитава не могу да играм игру
Angry Birds Match 3 Головоломки hfa
Имао сам ову игру инсталиран годинама и одједном неће дозволити да га ажурирати па сам га деинсталирао и покушати да га вратите и неће ми дозволити да само седи тамо и чека не разумем зашто то је веома фрустрирајуће
Слатка игра, али чак и на телефону ова табла је премала и изгледа магловито у боји. Имам Ноте 20 плус, а овај телефон је велики, тако да би било лепо да је величина игре већа.. Посебно за људе који су особе са оштећеним видом..
Шта се десило са свим мојим новчићима. Више од половине је нестало. Имао сам преко 600000 новчића, сада имам само 6000
Игра је забавна, али гледање огласа да бисте добили 3 додатна потеза никада не функционише. Ту малу грешку треба поправити.
Требало ми је САТИ да преузмем надоградњу. Такође бесрамно забијање на одређеним нивоима. Да није тако забавно, одавно би био деинсталиран.
Превише огласа. стално прекидајући игру. Иначе је игра забавна.
Игра је супер, али ја бих му дао 5 звездица само када решите проблем потрошње батерије се користи за више од 15% мог телефона енергије исцрпљујуће ми пхоне моћ
иста ствар овде, тражило је неколико ажурирања, завршило је деинсталирањем, реинсталирањем, што ме је вратило на почетак и сада уопште неће радити. Избрисаћу ову и другу аб игру ако не можете да поправите
25.7.2019. назад на 5 звездица. поправили су мој налог и све грешке. забавна игра за децу или одрасле 7/17/19 ажурирање - ово последње ажурирање је била права невоља. изгубио сам сав свој напредак, не могу да играм догађаје, вратио ме са нивоа 154 на 24. лоше, лоше, лоше Поправка или деинсталирање! забавно. слично сластицама слаткиша, али је потребно мало више мозга да се испланирају ланчане реакције ... не превише, па је и даље пријатно када убијате време