Post by hotflilaglaly on Feb 20, 2022 1:42:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Quiz: Logo joc ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Quiz: Logo joc IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri glitch cristale ▞▞▞
▞▞▞ Quiz: Logo joc 2022 version ▞▞▞
Mda... Bunicel...
Acest joc este foarte greu, dar este încă distractiv.
Trebuie să descărcați o altă aplicație pentru a utiliza această aplicație
Este un joc foarte frumos.
Quiz: Logo game Viktorīnas efxo
Se încarcă și apoi îngheață este păcat pentru că arată un joc de test bun
Sssss
Îmi place foarte mult că jocul a fost construit, indicația adăugată despre sărbătorile cunoscute în lume, pachetele și categoriile de jocuri și modul în care alege țările pentru a alege ghici pachetul lor de logo. Foarte interesant.
Foarte cea mai bună aplicație... pentru a cunoaște și siglele diferitelor state...
Grozav...
Experiența mea a fost ok, este puțin mai greu decât crezi. Dacă nu ești bun la rezolvarea unor lucruri inteligente, s-ar putea să devină puțin greu.
Quiz: Logo game Trivia pks
e ok si nu necesita wifi
Este un joc foarte fericit
Este o aplicație foarte drăguță, dar e prea grea, așa că este un 3 din zece...
E forte fain Multumește creatorului 😘😘😘
Este plictisitor pentru că nu are indicii. De exemplu, este o benzinărie bine cunoscută = Shell
Blocați întotdeauna aplicația, vă rugăm să o remediați
Prea multe reclame!!!
multa distractie
Nivel 16, logo 15
Acesta este un joc bun pentru a vă menține mintea activă, pentru a ascuți abilitățile de memorie și excelent pentru a petrece timpul inactiv.
Super
クイズロゴゲーム 雑学 zkwm
Îmi place foarte mult acest joc, dar aș aprecia cu adevărat dacă, după soluționarea fiecărui semn, puteți oferi cel puțin un detaliu de bază, astfel încât persoana respectivă să poată ști despre acest simbol anume.. asta pentru că au existat multe simboluri pe care nu le-am putut să le fac. Rezolvați.. da, cu mult ajutor, putem rezolva, dar nu putem obține cunoștințe exacte despre acest anume... Așa că încercați dacă este posibil... Mulțumesc:)
Urăsc acest joc, pentru că care este al 2-lea logo la primul nivel?
Este o aplicatie foarte frumoasa
Încă nu lăm încercat😂😂😂
👍
Jocul este distractiv, dar recenziile sunt false, există adaosuri
Mie îmi place jocul acesta deoarece este un joc de cultură care te învață multe chesti.
Cred că există o eroare în joc.. Scriu niște răspunsuri corect, dar sistemul îmi tot spune că este incorect.. Folosesc indicii și răspunsul corect este cel pe care l-am scris exact..
Siglele sunt atât de grele încât nu le cunosc, așa că toți cei care au instalat acest joc șterge-l acum! 👍👍👍👍👍😁😁😁
Jocul a funcționat perfect când l-am descărcat prima dată, acum a fost actualizat, remedierea erorilor îmi blochează telefonul de fiecare dată când primesc câteva răspunsuri!! Jocul în sine este bine, este doar această problemă.
Ev Tasarımı: Ev Dekoru Makyajı Bulmaca gmng
Distractiv
Distracţie. Nu cunosc toate siglele din alte țări sau orașe
E bun
În sensul că sunt firme din țări străine.eu nu le cunosc.deaceeaam dat 4 stele.dar ca joc 5 stele!!!
Trebuie să dau acestui joc 5 stele, totuși, dacă ar fi să critic ceva sau să pun cei doi cenți ai mei, aș sugera să se schimbe atunci când încerci să scrii un cuvânt și ai amestecat literele, aș schimba doar asta. sus pentru că, de obicei, poți apăsa enter când ai terminat de scris cuvântul, dar o face pentru tine. Aș schimba asta pentru că unii oameni sunt pe o serie de câștiguri și asta i-ar putea supăra puțin dacă o face de la sine și descrie conceptul de învățare
ohh! bine, dar ehhh;) acum nu am vreun logo, vă rugăm să alegeți stea completă pentru că nu am făcut-o și acum nu atât de mult încât motivul meu, vă rog, stea completă în joc
Nicio opțiune pentru a muta cursorul la blocul selectat
Pentru că durează atât de mult pentru a descărca
acest joc este foarte distractiv, dar este destul de greu la unele niveluri
Super joc pentru logo-uri
Foarte distractiv
Este un joc distractiv, dar nimic inovator
Este destul de grozav, dar l-ai pus pe Tom să o facă poate mai ușoară sau poate să-ți placă dacă e prea bine atât de mult, dă-ne un indiciu
Lag
Nu am jucat mult timp, dar nu este rău și are provocări dacă nu ești la curent cu numele logo-ului tău.
Frumos
Distractiv și plăcut să treci timpul. Suficiente indicii disponibile atunci când este necesar. Poate fi jucat pe sau offline. Foarte fericit
Quiz: Permainan logo Trivia vyus
👍👍👍