Post by hotflilaglaly on Feb 20, 2022 1:39:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mario Kart Tour ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mario Kart Tour IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi suurendamise klahvid ▞▞▞
▞▞▞ Mario Kart Tour 2022 version ▞▞▞
Käisin täna mängimas ja see ütleb mulle pidevalt, et ma laadin selle uuesti alla, ja sama asi ilmub pidevalt, ma maksan kuldpassi eest, et mul ei tohiks probleeme tekkida, ma tahan lihtsalt mängu tagasi saada ja minu raha eest mängimine on väärt,
Väga lõbus, üks mu lemmikmänge Appstore'is!
Parim mäng üldse 😀
Ükskõik, mida viimane allalaadimine tegi, on see täiesti sassis. Hetkel mängimatu. Juhtimine võimatu, ei talu kitsaid kurve, lihtsalt triivib raja servale. Kui seda pole parandatud, pole sellel mängul mõtet. Varem – suurepärane võidusõidumäng, kuid kõrge asetuse saamiseks peate ostma rakendusi. Internetis mitme mängijaga mäng on tõrgeteta ja pole hea kogemus. Ja kes kurat arvas, et automaatrežiim on hea mõte?! Kohutav.
Liiga palju uuendusi. Laadisin uuesti alla ja tean kindlalt, et mul oli varem palju rohkem cbaraktreid. Need on enamjaolt ära viidud 🙄🙄 Nüüd tahad, et maksaksin millegi eest, mis mul juba oli. See kärnkonn vs kärnkonn bs on täiesti ebaõiglane. Olen alati kaotajate meeskonnas. Kui võidan, siis ikkagi kaotan. Mõnikord ma isegi ei mängi oma meeskonna eest. Juhtimine selles mängus on nõme. Lisage kontrolleri ühilduvus.
See on OK mäng, kuid mulle tundub, et nad panevad sellesse liiga palju sisu. Seda tuleks lihtsustada ja see ei nõua nii suuri allalaadimisi. Tee see nagu originaal Mario Cart. Ma desinstallin selle.
Kõik, mida Nintendo ei pea tegema, et lõpetada inimeste kaotamine Sonyle ja Microsoftile... on lõpetada mängudes tüütute asjade tegemine. KAOTATE mängijaid selliste lollide funktsioonide tõttu nagu välk ja bluusikilbid. Jah, need võivad olla osa varasematest mängudest. Kuid seal on prügi omadused, mis ei muuda seda väljakutseks, vaid tüütuks..... Keegi ei taha olla 1. koht ja kaotada millelegi, mis pole nende kontrolli all. Ja kui olete kunagi 1. kohal... lõpetage selle tegemine, et saaksite esemena enamasti kasutuid "münte"...
Olen mänginud alates rakenduse esmakordsest ilmumisest. See võib olla lõbus, see võib olla masendav. Mäng on juba mõnda aega olnud väga üldine. See on väga rahanäljas rakendus, mis sobib neile, kes on nõus palju raha kulutama.
Hea mäng aja veetmiseks, KUID on kindlasti tasuline mäng, sest ilma tasulise pääsmeta ei saa te vajalikke punkte
Lõbus Mario kärukogemus liikvel olles. Võistlused on kiired ja lõbusad.
Norm mäng tore aga ei tea
See on lõbus mäng ja seal on palju ekskursioone ja tegelasi/karte/purilennukeid, nii et sellest ei hakka väga kergesti igav. Ma kuulsin värskendusest, kus see ei ühildu mõne Android-seadmega, ja seda oli tõesti häiriv kuulda. Paljud kasutajad lähevad kaotsi ja ma ei usu, et see värskendus on seda väärt. Väga pettunud.
Kas märkate, et teid tabatakse võidusõidurajal alati täpselt samasse kohta sinise kestaga? See mäng valmistab teid ebaõnnestumiseks ette. Mänguarendajad tahavad kogu teie aja ja raha ära imeda. See mäng on pettus. Selle mängu taga olevaid inimesi tuleks uurida
See oli täiesti hämmastav mäng, olen seda paar aastat mänginud. Ühtäkki ei lae mu mäng üle 16% ja see valmistab mulle väga meelehärmi, kuna mängin seda mängu kogu aeg.
See mäng on hämmastav, soovitan kindlasti selle alla laadida. Täpselt sama lõbus kui teised Mario Karti mängud. Ja palju erinevaid tegelasi!
See on nii äge!! Olen alati tahtnud oma telefoniga Mario kardi mängida, kuid kõik teised on vaid näpunäited ja nipid, aitäh kõigile, kes selle tegid!
Mario Kart Tour Action ikfc
Hea lõbus mäng. Natuke sõltuvust tekitav küll.
Veateade takistab esitamist: rakendust ei saa avada, saate veateate 806-6502. Olete proovinud rakendust desinstallida ja uuesti installida, kuid pole võimalust veast teatada, kuna hüpikakent "rakenduse käivitamine ebaõnnestus" enam ei kuvata. Kunagi oli mõnus ajaveetmine, olen ilmselt uuesti installimisega kaotanud kõik oma edusammud, rubiinid ja võistluspositsiooni, aga muidugi ei saa aru, kuna rakendus ei avane. Viimane värskendus oli niikuinii palju mängu aeglustanud. Ilmselt on aeg kullapass tühistada ja leida uus viis aja möödumiseks.
Praegu ei saa ma autosid juhtida. See pöörab vasakule, kui tahan paremale. Parandage see palun. Rahu. On aasta 2022 ja see töötab taas ja kõik on hästi. 5 tärni.
Mõne aja pärast hakkab igav ja miks.40 dollarit roosa kuldse virsiku eest
Parem oleks, kui seal oleks rohkem väljakutseid ja rohkem kaarte
Mulle meeldib, et selle mängimiseks pole vaja Nintendot! See on fantastiline mäng, kuid paremate asjade saamiseks peate selle pisut lihtsamaks muutma! Aga see on lahe mäng. Kõik, kes seda näevad, peavad seda mängu mängima!
Hakkasin mängima käivitamisel ja desinstallisin mõne aja pärast mitmel põhjusel. Otsustasin tagasi tulla ja mul oli hea meel. Tore näha, et lisate klassikalisi tasemeid ja teete palju edusamme asjades, mis mind ja olen kindel, et teised mängijad hullusid. Siiani armastan värskendatud mängu. Hea töö poisid. Loodan, et jätkate klassikaliste ja uute tasemete lisamist.
See on fantastiline! Sain 2 High-End kardi ja kuiva vibu! Ja ka lõpetasin Singapuri tuuri. Loodan, et jätkate samas vaimus!
Mario Kart Tour 動作 wain
Mul oli see mäng varem ja siis see kukkus. Olen väga rahul, väga õnnelik ja põnevil, et selle parandasite. Tänan väga, ma annan sellele viis tärni, annaksin sellele 10 tärni, kui saaksin parima mängu, soovin, et teil oleks rohkem Mario mängud, nagu Mario 3 jne, laadiksid need kindlasti alla ja jagaksid neid, see on suurepärane mäng, aitäh
Suurim mäng kunagi! Ma laadin selle mängu alla ainult oma telefoni. See on nii lõbus, ma loodan, et üritusi tuleb veel.
Alguses oli tore... aga tõrges mäng, kus mitme mängijaga mängu saavutamiseks on võimatuid saavutusi: ebaühtlaselt sobitatud mängijad võistlevad teiega, samal ajal kui teil pole muud valikut, kui kasutada üht oma nõrgemat draiverit (esemete pesa). Kart Pro: Mängus ilmnes viga 2 võiduseeriat, mäng kukkus, tugi süüdistab mu telefoni täiuslikus ühenduse piirkonnas. Tänu sellele ma enam sisu ei osta. Kindlasti tasub mängida ja tasuda taseme tõstmiseks. Värskendage 10/03, kohandades seda väärtusele 1☆, kuna tõrkeid on juhtunud veel kaks korda.
Väga meelelahutuslik nagu kalliskivikahur, ei tea kunagi, millise tegelase ma avan suurepärase graafika ja 10/10
Mario Kart Tour Märulimängud bwm
Okei
Flight Pilot Simulator 3D Игре улога mpi
Väga lõbus, tegelased ja graafika on suurepärased. Ainus probleem, mis mul on, on see, et kui te pole seda mõnda aega mänginud, kulub mitu aastat, kui soovite seda järgmisel korral mängida, peale selle on see suurepärane mäng.
Mario Kart Tour 動作 wain
Nintendo panustab MKT-sse palju – IAP-i kaudu võitmiseks maksmine pole äärmuslik (5 dollarit kuus Gold Passi väärtus on suurepärane). Igapäevased väljakutsed on minimaalsed, nii et see ei sunni teid edasiliikumiseks pidevalt sisse logima. Inkubaatoreid pole. Konkurents on karm ja kogukond on suurepärane.
Mängu laadimisel jookseb PALJU kokku. Kustutamine, kuna seda enam ei laadita Redigeerimine: Kas soovite oma Nintendo kontole sisse logida, kuid ei mäleta oma parooli? Ei. Seda on võimatu teha, teil on valikuvõimalusi, kuid need on kas tõesti imelikud või pole üldse valikuvõimalused. 2. redigeerimine: logisin sisse parooli ära arvates, muud võimalust seda teha ei ole.
Mõned väljakutsed, mille lahendamiseks antakse teile vaid palju päevi, on ainult mitme mängijaga mängud. Mitme mängijaga mäng on liiga tõrges, kui see võimaldab teil isegi võistluse lõpetada enne ühenduse katkestamist ja maha viskamist.
Parim mäng läbi aegade jah queen